Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on marraskuu, 2012.

Kirjahyllyruno 48.312

Kirjahyllyruno 48.312 Minun löytämäni Amerikka, My Missisippi Youth Best loved driving tours, Ilmastoitu painajainen Villi Länsi Pitkä kävely Meksikonlahdelle Living in the USA Yhdysvallat Tapiolan kirjastossa by Börje

Numa ja Pilke ja Remukin vielä

Mi-nul-la   on   mon-ta   uut-ta   koi-ra-ka-ve-ri-a. NU-ma on Pirk-ka-las-sa   ja   o-pis-ke-lee READ-koi-rak-si. Pil-ke  on  van-ha o-pas-koi-ra  ja  a-loit-taa  lu-ku-koi-ra-na  Hei-no-las-sa.  Kä-vin hän-tää  ta-paa-mas-sa   siel-lä. Re-mu on mun  ka-ve-ri-koi-ra  Niit-ty-kum-mus-sa. Se  on vas-ta 6 kk van-ha. Ai-ka ki-va. Sen ni-mi ei o-le Aal-to-nen. Sit-ten   on  mi-nun ra-kas  kol-le-ga-koi-ra -  Venla <3 Venla a-loit-taa  o-pis-kelut  READ o-pis-tos-sa kans-sa he-ti se-son-gin  vaih-teessa.   Ai m-kä on se-son-ki? En  mi-nä tie-dä, mut-ta  se kuul-los-taa jol-tain hie-nolta ju-tul-ta. Ses-lon-ki on kuu-le-ma   pe-ti :D
Kuva
Kirjan selkä runoutta: Koti kasvattajana, elämä opettajana Annetaan Hyvä raha Tehtaan tytöt Miesten kanssa duunissa Parempaa ruokaa lapsille! Onpa tämä kirjanselkärunous kummallinen harrastus. Sitä voi harrastaa kirjaston hyllyjen välissä aina silloin kun siltä tuntuu, että on sellainen runottava mieli. Seuraavan kerran runoilen lastenkirjahyllyjen välissä. Tämä oli aikuisten puolelta tänään.

Piirustus!

Kuva
Ei-kö   o-le-kin  i-ha-na?

Kaipaan lukijoita!

Kuva
Emilia haluaa valmistua käytöstutkijaksi! Siksi lupasin, että hän saa tutkia minun työtäni. Käyttäydyn hyvin ;) Mutta!  Nyt tarvitsisin ensi sunnuntaiksi 4.11. Sellon vastaanotolle lukijoita, jotka voisivat olla kanssani videossa, jonka Emilia tarvitsee voidakseen tutkia minua.  Vähän kuin röntgen?? Ei, kun ihan tavallinen video, jota ei näytetä missään julkisesti, mutta Emilia voi sitten sitä tutkia. Tulisitko lukemaan kanssani Selloon 4.11. klo 14-16 välisenä aikana? Sellossa on ollut aika hiljaista ja lukijoita tosi vähän tänä syksynä.

Postilaatikkoni haluaa nauraa

Minulle saa lähettää postia osoitteella LUKUKOIRA BÖRJE Tapiolan kirjasto PL 3615 020 70 Espoon kaupunki Kerro myös saanko skannata postisi tänne sivulle! Jos kerrot kotiosoitteesi lupaan vastata!

piirustuksia ja postia

Kuva
KII-TOK-SIA    KAI-KIL-LE   POS-TI-A   LÄHET-TÄ-NEIL-LE Huomasin miten hyvin olette oppineet kirjoittamaan. Kirjoitatte ja piirrätte paljon paremmin kuin minä. Olen niin iloinen ja Ylpeä teistä kaikista! Haleja!