Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on joulukuu, 2012.

LIBRARY dog -

Kuva
Keskityn! Otan työni vakavasti! Odotan, että minut noudetaan autolla työvuoroon.

Luukku 24

Kuva
MUKAVAA JOULUAATTOA SINULLE

LUUKKU 23

Tyhjät kädet, paljaat jalat Köyhä sydämein. Seimen luona taivashetki Riemujuhlaa vietän siellä kera paimenten Sydämeni hiljaa lauluun yhtyy kera enkelten.

luukku 22

Kuva
TONTUT VOIVAT OLLA KOVIN PIENIÄ

LUUKKU 21

Kuva
LUETAAN YHDESSÄ, R.E.A.D.

LUUKKU 20

Kuva
TÄHÄN SOPISI RUNO!

Luukku 19

Kuva
Tämä on Petteri!

LUUKKU 18

Kuva
EDDY on silkkiterrieri 4 vuotta vanha

LUUKKU 17

Kuva
Tämä on SISU-possu

LUUKKU 16

Kuva

LUUKKU 14

Kuva
MITÄHÄN KIELTÄ TÄMÄ TEKSTI ON?

LUUKKU 13

Kuva
LUUKKU 13 LUCIAN PÄIVÄNÄ

LUUKKU 12

Kuva
MISTÄPÄIN MAAILMAA TÄMÄ ON?

LUUKKU 11

Kuva
MISTÄPÄIN ON TÄMÄ LUUKKU TULLUT?

LUUKKU 10

Kuva
LUUKKUNI  NUMERO 10

LUUKKU 9

Kuva
TÄMÄ ON LUUKKUNI 9

LUUKKU 8

Kuva
TÄMÄ ON LUUKKU 8

Luukku

Kuva
TÄMÄ ON LUUKKU 7

Adventti: luminen maanantai

Kuva
En ole pitänyt lupaustani laittaa adventtikalenterini kuvia tänne blogiin. Annatte varmasti anteeksi, kun perustelen asiaa sillä, että meillä monilla on ihan sama partiolaisten kalenteri ja voisi käydä niin että paljaistaisin luukun liian aikaisin. Joku myöhäinen herääjä voisi pettyä kun luukku on jo avattu täällä blogissa. Toivottavasti tämä kaunis kynttilä korvaa mielipahan.

Rapsutusten päivä

Tänään oli kirjastossa ihmeellisen rauhallista. Moni lapsi oli kyllä isän kanssa hakemassa perheelle filmejä katsottavaksi, mutta kaikki oli sellaista rauhallista menoa. Minulla oli vain 2 lukijaa, mutta he olivat sitäkin hauskempia: He luki vat minulle koirakirjoja. Jason ja Juulia piipahtivat katsomassa minua ja kiitin Jasonia top secret kirjeestä:

Raisa sai luvan Usasta

Raisa sai luvan kääntää (tai käännättää) ITA:n koulutusmateriaalin suomenkielelle ja sen jälkeen myydä sitä READ-kurssista kiinnostuneille. Jos hän ei nyt ihan bismnesnaiseksi aio, niin ainakin voi nyt paremmin promota mitä kaikkea READ- koulutukseen kuuluu. Varmasti joskus maaliskuun kieppeillä on matsku käännettynä ja sitten päästään sitä "myymään". Kiva juttu, jo nyt tiedän monta uutta koira-harjoittelijaa. Numa- ja Venla-koira varmaan valmistuvat ekana.

Kirjahyllyruno ruokaa

Ympäri maapallon  Päivän paras hetki Aamiainen Arabian Flavours Ruokamatka Aasiaan. Ruokapurjehdus Karibianmereltä Japanska köket. Maailman ihanimmat leivonnaiset Lallin pidot  Stadilainen tsöge!